Stensättare

Vi söker en eller flera erfarna stensättare. Vi utför det mesta som rör marksten, murar, kantstöd, plattor etc. Vi har kontor och verkstad i egna lokaler i Grimbos industriområde på Hisingen.

Arbetsuppgifter

Som stensättare arbetar du med det mesta inom yrket. Fokus ligger på plattläggning, marksten och kantstöd. Arbetet innefattar både större och mindre uppdrag med nyproduktion, underhåll och reparationsarbeten. Arbetet präglas av hög produktivitet med fokus på kvalité och säkerhet. Vi söker dig som gillar utmaningar, är engagerad och trivs med att arbeta mycket.

Din profil

Du är pålitlig, stabil och arbetsam och tycker om att bidra till en bra stämning i arbetslaget. Det är också viktigt att du är prestigelös och är beredd att hjälpa till där det behövs med vanligt förekommande arbetsuppgifter samt ha en positiv attityd.

Din bakgrund

Du har tidigare erfarenhet från beläggningsverksamhet. Du har körkort B, C är meriterade.

Vi erbjuder dig

Att få arbeta i ett företag med positiv stämning och ambitioner. Vår personal är erfaren och välutbildad.

Kontakt

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Lars Liljegren på 0709-230753.

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!


Göteborgs Väg & Anläggningsbyrå AB är ett anläggningsföretag med lång erfarenhet. Vi utför asfalt-mark och anläggningsarbeten åt kommuner, industrier, fastighetsbolag och väg-och bostadsrättsföreningar i Göteborg, Mölndal, Kungälv och Kungsbacka med omnejd. GVAB startades 1977 och har sedan starten månat om miljön och arbetar aktivt med miljö- och kvalitetsarbete inom företaget. Vi är certifierade i enlighet med ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001. Göteborgs Väg & Anläggningsbyrå AB (GVAB) grundades 1977 och drivs idag av Jan och Lars Liljegren. Vi har kontor och verkstad i egna lokaler i Grimbos industriområde på Hisingen. På GVAB har vi sju fokusområden inom vilka vi har gedigen erfarenhet och kunskap.