Grävmaskinist

Nu söker vi en erfaren grävmaskinist på heltid för anläggningsarbeten. Vi utför asfalt-, mark- och anläggningsarbeten åt kommuner, industrier, fastighetsbolag samt väg- och bostadsrättsföreningar i Göteborg. Vi har kontor och verkstad i egna lokaler i Grimbos industriområde på Hisingen.

Arbetsuppgifter

Som grävmaskinist arbetar du med varierande schaktarbeten. Oftast i lag med en grovis.

  • Schakter för El och VA
  • Anläggningsarbeten
  • Dräneringsarbeten

Din profil

Du är noggrann, ansvarstagande, självgående, pålitlig, stabil och arbetsam och tycker om att bidra till en positiv stämning i arbetslaget.

Din bakgrund

Du har gärna en gymnasial utbildning och tidigare erfarenhet som grävmaskinist är ett krav. Du har körkort B och C är meriterade.

Vi erbjuder dig

Att få arbeta i ett företag med positiv stämning och ambitioner. Vår personal är erfaren och välutbildad.

Kontakt

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Lars Liljegren på 0709-230753.

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!


Göteborgs Väg & Anläggningsbyrå AB är ett anläggningsföretag med lång erfarenhet. Vi utför asfalt-mark och anläggningsarbeten åt kommuner, industrier, fastighetsbolag och väg-och bostadsrättsföreningar i Göteborg, Mölndal, Kungälv och Kungsbacka med omnejd. GVAB startades 1977 och har sedan starten månat om miljön och arbetar aktivt med miljö- och kvalitetsarbete inom företaget. Vi är certifierade i enlighet med ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001. Göteborgs Väg & Anläggningsbyrå AB (GVAB) grundades 1977 och drivs idag av Jan och Lars Liljegren. Vi har kontor och verkstad i egna lokaler i Grimbos industriområde på Hisingen. På GVAB har vi sju fokusområden inom vilka vi har gedigen erfarenhet och kunskap.